Tisdagstema - Charmig(t)

Ni får ursäkta om det blir lite tjatigt med motivet men jag kan inte tänka mig något charmigare än Morris.:-)

image194
"Sa nån leversnittar?" ;-)

image195
"Pratar du med mig?"

image196
"Så härligt att få vara lös i skogen igen!"

Det har blivit väldigt lite bloggat för mig senaste tiden som ni nog har märkt. Mina dagar ägnas åt rast och vila, promenader med Morris och annat uppbyggeligt.:-) Jag är på bättringsvägen iaf, även om det går långsamt (försöker lära mig tålamod men det är svårt...;-). Har tittat in på bloggen emellanåt och glatt mig åt era vänliga kommentarer. Jag har inte glömt er och jag hoppas att allt är bra med er! KRAM

Tusen tack...

...för alla era uppmuntrande kommentarer! Om ni bara visste hur varm jag blir inombords varje gång jag läser dem. En blomma till alla er underbara människor här på bloggen:

image191

Jag saknar er alla men har tyvärr inte haft mycket ork att sitta vid datorn ens. Har lyckats skaffa mig magsår så nu försöker jag vila mig i form. Är ute mycket med Morris och gör mitt bästa för att ta det lugnt och varva ner. Lite skrämmande hur svårt det är, att varva ner alltså. Jag har haft totalt 3 veckors semester på 6 år så man har väl inte vanan inne kanske.;-)

image192
Min älskling, minst lika bra som medicinerna man köper på Apoteket:-)

image193

Hoppas allt är bra med er och en stor KRAM till er alla!

Tisdagstema - Sött

Idag kan jag delta med en nytagen bild. Hittade ett sött smultron att fota när jag var ute. Morris skulle förstås passa in även i detta tema.;-)

image190

Det finns en risk för att jag kommer att ta en liten bloggpaus eftersom min hälsa krånglar igen. Ni får ha det bra så länge och orkar jag kommer jag att hälsa på hos er. Tack för era kommentarer, de lyser upp mina dagar. Kram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...