Bara 2 dagar kvar...Min säng!

...tills denna säng äntligen finns i mitt sovrum! Beställde den i slutet på januari och det känns som om det varit en alldeles för lång väntan. Lustigt hur mycket mer obekväm ens gamla säng blir så fort man bestämt sig för en ny. ;-) Lusten att göra om sovrummet totalt infann sig ungefär samtidigt men eftersom den inte åtföljdes av en lottovinst eller dylikt får det bli lite mindre ändringar. Före- och efterbilder dyker nog upp här på bloggen så småningom.

Bilden är hämtad från Atlantis beds hemsida

Datorer är bra, när de funkar vill säga...

Är hemma idag och hade tänkt knåpa ihop ett collage av lite bilder från mitt kök men tyvärr vill mitt Photoshop inte vara med och leka. Det funkade alldeles utmärkt igår men under natten har tydligen någon fil gått och gömt sig så nu går det inte alls.:-( Återkommer med bilderna någon annan dag.
Ha det gott!

En egen blogg!

Det var inte länge sedan jag upptäckte bloggarnas underbara värld men sedan dess har en stor del av fritiden tillbringats framför datorn.;-) Surfade runt på jakt efter idéer till mitt sovrum en kväll och hittade massor av underbara människor som delade med sig av bilder från sina hem och tips om allt möjligt. För någon som bl a älskar att gå husesyn hos andra (dvs jag) kan det inte bli mycket bättre!

Nu prövar jag själv att blogga. Spännande, roligt och lite läskigt...;-) Välkommen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...