Utmanad

Allas vår härlige pappa B (som gav mig ett nytt lugn i sinnet angående systemkameravalet, tack för det:-) har utmanat mig och jag är inte den som bangar.:-) Här får ni veta lite mer om mig:

Vad får mig att känna total lycka?
-att sitta bakom ratten på en fin Scania på väg mot nya mål (fatta hur otroligt många totala lyckoupplevelser jag har haft på jobbet!) och att vara ute med Morris.

Vad förvånar mig mest i mitt vuxna liv?
-att så många tycker att jag är så bra.

Mitt liv skulle bli lättare om..?
-jag hade bättre hälsa (men trots alla hälsoproblem har jag ändå så otroligt många goda saker i mitt liv som jag är tacksam för.)

Hemlig last att komma med?
-min svaghet för Scania är ju inte direkt hemlig men ändå min största last. Och jag älskar att gå husesyn hemma hos folk!

Oanad talang att visa?
-jag är bra på frågesporter och jag har också lätt för att komma ihåg detaljer ur mina vänners liv

Världens viktigaste fråga nu?
-att lösa miljöproblemen

När drar du en vit lögn?
-när sanningen skulle såra i onödan. Finns säkerligen fler tillfällen men kommer inte på bra exempel nu. Hoppas att det inte betyder att jag använder mig av såna ofta.;-)

Vilket var första jobbet?
-köra traktor hemma på familjens jordbruk. Mitt första möte med kraften, den underbara kraft som finns i starka maskiner och som man som förare får makten att bruka.:-)

Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
-en Scania:-) (och Morris om hans husse någon gång skulle vilja sälja honom!)

Vilken egenskap är du mest nöjd med?
-min viljestyrka. Givetvis är det på gott och ont med en stark vilja men det är ändå viljan som tagit mig genom många prövningar i mitt liv.

Mitt bästa köp?
-förhoppningsvis kommer min blivande systemkamera att platsa i den kategorin. Vet faktiskt inte vad som är mitt bästa köp, har så många jag är nöjd med.:-) Men min digitala kompaktkamera är helt klart ett bra köp som gett mig mycket glädje. Min bil ger mig också mycket glädje. (Många av mina saker ger mig faktiskt glädje.)

Vilken pryl kan du inte vara utan?
-kameran och mobilen (den sistnämnda skulle jag gärna vara utan ibland när jag är ledig men det är ju där jag får mina jobb)

Vad bjuder jag på om jag får oväntat besök?
-beror på vem det är och vad besökaren gillar:-)

Vad får dig att vilja ligga kvar i sängen?
-behöver nog ingen särskild anledning, gillar sovmorgnar när jag är ledig:-) Älskar att ligga och läsa i sängen så en god bok är ett hett tips.

Vad jag är mest stolt över i mitt liv?
-mitt körkort för tung lastbil med släp och alla utmaningar jag klarat av på jobbet

Tack för alla era kameratips, de har varit till stor hjälp! Förstod ju att hjälp fanns att få här i den sköna bloggvärlden.:-)

Nu säger jag godnatt och ser fram emot att besöka er alla imorgon. Sov så gott! Kram

Kommentarer :

#1: Lisa

jag tackar för gratulationerna, kanske ska du ta en sväng med din scania till norr och komma å få dig en öl och en tårtbit på lördag...!
Du är iallafall välkommen!

skriven
#2: Angelica

Vilken rolig lista! Kul med Scania märkerna på bloggen. Ett besök på Scania i Södertälje skulle nog vara att se dig som ett barn på julafton, eller har ja fel?

skriven
#3: Stina

Va kul att läsa och att lära känna dig lite bättre. =) Hoppas du har det bra. kraaaam

skriven
#4: Gooding

Väldigt trevlig lista! Ligga i sängen och läsa en bok på morgonen i sängen är ju fint, jag personligen skulle ligga i sängen och krama om min flickvän =)

skriven
#5: Gooding

Trevlig lista du hade!

skriven

Kommentera inlägget här :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...