Hemma igen efter ännu en resa

image146
Soluppgång i morse

Åkte i natt ännu en vända ner till Köping och kom hem i eftermiddags. Har varit lite trött eftersom jag hade svårt att sova innan jag åkte men vad är det för fara när nätterna är ljusa, solen går upp vid tretiden och vägarna är torra. Det är aldrig så lättsamt att jobba som den här tiden på året (möjligen bortsett från husvagnar, husbilar och liknande...;-)

Hälsade på en kompis efter jobbet och var sedan så hurtig att jag cyklade till matvaruaffären och handlade. Brukar iofs göra detta allt som oftast sommartid men har känt mig lite hängig en tid och därför varit lat. Hoppas detta är ett tecken på att ny energi är på väg åt mitt håll.:-) Tror faktiskt jag ska ta med mig kameran ut på en liten promenad nu, det är fint väder här i stan.

Ha det bäst och tack för era kommentarer!

Tisdagstema - Styrka

Styrka kan vara så många olika saker. Jag associerar nog gärna styrka med motorfordon, maskiner och deras kraft - den styrka jag får ta del av och styra på jobbet.

image144
Jag i skopan till den näst största grävaren i Aitikgruvan. Det krävs en hel del styrka av den maskin som ska kunna använda denna gigantiska skopa. Alla maskiner i Aitik kopplas lätt samman med styrka.:-)

image145
Här hörs motorns styrka tydligt. Avgasröret hör till en av alla fina bilar jag fått köra och första två veckorna jag satt bakom ratten på denna bil hade jag ofta sidorutan nere för att få höra kraften.:-)

Tillbaka en stund i bloggvärlden

image142

Bilden ovan får symbolisera min lugna och sköna midsommarhelg. Jag bor ju i den del av landet som haft tur med vädret dessa dagar. Så det har blivit grillning, solande, promenader med Morris med mera. Bilden ovan är tagen på lördagkvällen då jag var ute på min första fisketur på ca 15 år (om inte mer, är ingen storfiskare direkt....;-).

image143
Sommarkväll i Köping

Igår eftermiddag var det dags att åka och jobba. Ni känner ju mig vid det här laget så ni vet att det inte är en dålig sak.:-) Finvädret höll i sig ner till Söderhamn ungefär och återkom sedan i trakterna kring Sala. I morse när jag klev upp var det hyfsat varmt och skönt och tack och lov inget regn. Härligt att få ta dygnsvilan nere i Köping. Gillar att sova i bilen.:-)

Hoppas ni haft en skön midsommarhelg även om vädret inte varit det bästa på alla håll.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...