En liten snabbvisit...

...måste jag nog hinna med här även om jag är trött. Bloggberoende?! Nej då inte alls... ;-) *host harkel*  Är hemma hos mig igen efter ett besök i hembyn hos mamma och pappa. Har haft två underbara dagar med min favoritvovve Morris. Idag var vi ute från halv elva till halv fyra i det fina vädret. Verkligen lyxigt!

image37
Världens goaste hund enligt mig:-)

Ni får väl säga till när ni börjar tröttna på hundbilder. :-) Blir lätt mycket hundar och lastbilar på mina foton... Man fotar det man gillar.

Det har varit en mycket bra dag idag. Timmarna med Morris skulle förstås räckt för att dagen skulle klassas som bra men jag har även haft en mycket trevlig kväll med min kompis J. Dessutom har jag äntligen klippt mig!

Min vana trogen hade jag ignorerat att luggen började hamna i ögonen (eller snarare hade varit där en längre tid) men idag kände jag att nu får det vara nog. Ringde min frisör och hade den otroliga turen att få en tid redan i eftermiddag! Snacka om flyt. Normalt är jag väldigt feg när det gäller håret och ändrar aldrig mycket men nu var jag så less eländet som bara var ivägen. Så när hon frågade hur mycket jag ville klippa (jag har långt hår) sa jag att jag var sugen på nåt nytt och hon fick göra som hon ville bara det fortfarande var hyfsat långt. Blev lätt nervös när jag såg hur mycket hår som försvann men hon har hittills aldrig gjort mig besviken och det gjorde hon inte idag heller. Är supernöjd trots att jag nog bara har en tredjedel så mycket hår nu jämfört med i morse. Lite ovant men det känns bra. Oj vilken lång utläggning detta blev, inte riktigt meningen... :-)

Nu ropar sängen på mig men jag hinner nog titta in här en stund imorgon. Ska inte iväg förrän i morgon eftermiddag visade det sig. Skönt!

Hoppas ni har haft en fin fredagkväll och att ni får en bra helg!

En aktiv dag går mot sitt slut

Känns som jag fått en hel del gjort idag, mycket sånt som jag gruvat för (nr 1 på den listan är utan minsta tvivel fönsterputsningen). Har sett att flera bloggare läst Karen Kingstons bok "Rensa i röran med Feng Shui". Jag har läst den en gång förut (med stor röjning som följd...) och nu kände jag att det nog var dags igen. Kan varmt rekommendera den till er som kanske inte läst den redan, den är verkligen inspirerande. Alltså har jag idag läst och röjt.:-)

Hann dock med en liten promenad i det härliga vädret och en stunds solning på balkongen. Helt underbart! Och inte blev det sämre av att ha de nyputsade köksfönstren bakom ryggen;-)

Delar med mig av en bild från dagens promenad. Så här ser det ut där jag bor:

image36

Inte så märkvärdigt men jag trivs bra. Jag gillar att det är få lägenheter per trappuppgång, blir inte lika anonymt. Passar säkert inte alla men jag har trevliga grannar och tycker om att byta några ord med dem när vi möts.


Imorgon åker jag hem till mina föräldrar igen (och till min älsklingsvovve!) och sedan blir det nog jobb i helgen så jag vet inte när jag kommer åt att blogga igen.


Ha det bäst tills vi hörs igen!


P.S. Såg på en blogg idag att det anses som god ton att svara på kommentarer på sin egen blogg (alltså själv lägga in en kommentar där). Jag har varit osäker på var man bör svara. Oftast tror jag att jag kommenterat hos er istället. Hoppas ingen har tagit illa upp iaf, jag är så glad att ni skriver några ord/rader när ni tittar in hos mig! D.S.

Försök till förnyelse...

...som inte går alldeles lysande tyvärr. Jag har försökt ersätta bloggens rubrik med en egen bild (header?) och så långt allt väl (även om jag skulle kunna tänka mig att ha bilden lite större). Tips om hur jag skulle få dit headern hittade jag hos Kix Koll. Tack alla ni duktiga som delar med er av er kunskap!

Problemet är nu bara att jag inte får bort texten som var header hos mig tidigare. Har lyckats flytta den till höger men ännu inte fått bort den. Resultatet ser ni ju ovan. Ska trixa vidare senare idag men nu tänkte jag allt gå ut i det fina vädret! Har varit duktig och putsat köksfönstren samt rensat avloppen på toan så jag tycker jag förtjänar att gå ut och sola lite. :-)

Hoppas ni kan njuta av soligt vårväder även hos er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...