Tisdagstema - Illusion

Lite klurigt tema denna vecka. Illusion kan verkligen vara många saker. Jag väljer att använda det i betydelsen synvilla och bjuder på dessa bilder:

image100

Den svarta pilen pekar på en av grävarna som lastar berg på gruvtruckarna. Ser inte så stor ut på denna bild eller hur? Så här ser den dock ut på lite närmare håll:

image101
En otroligt mäktig maskin

Aningen större kanske.:-) Var faktiskt svår att fånga på bild och själva dagbrottet är stört omöjligt att göra rättvisa på bild eller video. Tro mig, jag försökte.;-) Det har varit en dröm sedan 10 år tillbaka att få besöka Aitikgruvan för att spana in alla fantastiska maskiner de har där och i vintras gick drömmen i uppfyllelse tack vare en av mina toppenchefer. Vilken lycka det var att äntligen komma dit, det var minst lika häftigt som jag föreställt mig! Min chef sa när jag kom tillbaka till lastbilen: "Du ser ut som en fyraåring på julafton". En ganska bra beskrivning, för att inte säga klockren. ;-)

Ha det bra allesammans, hoppas jag får tid att blogga lite mer snart (och framför allt titta in hos er)!

Det är mycket nu...

...men jag har inte glömt bloggen även om det kan verka som så. Har så mycket fina bilder jag skulle vilja dela med mig av men det får bli någon dag sen för nu måste jag sova. Kan iaf rapportera att min lille brorson vuxit en hel del sedan påsk. Var ju nere och hälsade på förra helgen. Det är fint att vara faster.:-)

image98
Visst är han fin?:-)

Andra glädjeämnen är att jag har fullt upp med jobb och dessutom fantastiskt bra chefer. Det viktigaste hos en bra chef är enligt mig att han är lugn och snäll när man klantat till det och det visade en av mina chefer prov på idag. För förr eller senare ställer man till det trots att man är så försiktig man bara kan och det är aldrig roligt att ringa och erkänna sina misstag (vilket man ändå bör göra så fort som möjligt).

Hinner inte titta in hos er ikväll heller men hoppas det blir mer tid imorgon. Jag saknar er och är nyfiken på vad som hänt hos er sedan sist.:-) Hoppas allt är bra! Kram

Frånvarande igen

Känns som jag i var och vartannat inlägg får skriva att jag är ofrivilligt frånvarande men det är mycket nu...:-) Jobbar och tränar kabarénummer för fullt och det är himla kul men lämnar lite tid för annat. Just nu är jag dock ledig från båda delarna. Befinner mig hos min bror och hans familj just nu och passar på att blogga lite. Återkommer senare någon dag med nya bilder på brorsonen som blivit jättestor sedan jag såg honom i påsk. Brorsan hade sagt till Theo att han nog får förbereda sig på att höra "åh vad stor du har blivit" i många år framåt. Ligger nåt i det...;-)

Här kommer en bild på Theo som min bror, den stolte fadern, fixat till i Photoshop. Fin, eller hur?:-)

image97

Hoppas ni får en toppenhelg!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...