Lite sliten är man allt...

...men jag vet inte riktigt varför. Visserligen blev det en väldigt lång dag igår. Vaknade fyra på morgonen och tänkte att det var lika bra att kliva upp. Väckaren stod på halv fem och jag skulle ju ut med Morris innan jag åkte på jobbet. Hade iaf fint väder på morgonen och det piggar ju upp lite när man sitter där bakom ratten. Kom hem vid tiotiden på kvällen och innan jag varit ute med vovven igen var klockan elva. Det var en trött matte som stupade i säng sedan...

Nervöst var det också att lämna Morris en hel dag. Min supersnälla kompis J tittade till honom och tog ut honom på promenad så jag tror att det var jobbigare för matte än för jycke. Hon rapporterade glatt att det inte var någon vakthund jag skaffat mig precis. Han låg och sov när hon kom in och sedan fick hon ett mycket varmt välkomnande.:-) Men de känner ju varandra sedan tidigare så det borde ju vara lugnt också tycker man.

Har fixat lite adventsfint hemma idag, bilder kommer någon dag sen. Ber om ursäkt för att jag varit seg att svara på era kommentarer, inte blivit mycket tid vid datorn för mig men jag kommer tillbaka. Tack för alla era vänliga och uppmuntrande ord iaf! Jag tittar in hos er så fort jag bara orkar.:-) Kram på er!


image251
Soluppgång vid Tönnebro igår morse. Ögongodis för en trött chaufför.:-)

Senaste utlandsresan

Och då är det förstås Tromsö som åsyftas.:-) Åkte onsdagnatt och kom hem i lördags men har inte haft möjlighet att blogga förrän nu. Det var en bra resa även denna gång om än lite taskigt väder. Vi hade snöstorm av och till från Pajala och upp till Tromsö.

image247
Här har det börjat snöa och värre skulle det bli

Tyvärr fortsatte det dåliga vädret hela Norgevistelsen men när vi kom in i Finland på tillbakavägen klarnade det upp och blev jättefint (fast lite halt förstås). Jag körde från Norge på morgonen och det var inte läge att fota ens i blindo men när jag lämnade över efter mina 4,5 körtimmar hann jag ändå fota lite i Finland.

image248

image249

image250

Det här var första gången jag fick åka vägen genom Finland i dagsljus och det var mycket vackert även där. Som högst var vi 565 m över havet, men det kändes som mycket högre. Fanns rätt mycket häftiga berg även på finska sidan.:-)

Lördagmorgon kom chefen upp med min bil till Höga Kustenbron (eller "bron" som vi säger, eftersom det bara finns en stor nog att räknas häromkring;-) och vi bytte fordon med varandra. Han hade ju redan dagen innan visat vilken bra och snäll chef han var när det krånglade för mig och kollegan uppe i Tromsö (en bra chef är en som inte skäller på en när saker inte går precis som de ska). Och listan över hans goda egenskaper blev inte direkt kortare när jag upptäcker att han tvättat min personbil.:-) *känner mig oerhört lyckligt lottad*

Imorgon ska jag iväg åt en av mina andra fina chefer så det blir en tidig kväll ikväll. Ska fixa lite mat nu och sen gå ut med min älsklingsvovve.:-)

Tisdagstema - Pynt

Något julpyntande har jag inte hunnit med än. Men idag var jag ute i Birsta och köpte pynt åt mig själv.;-) 3 par stövlar/skor på nyöppnade Skopunkten (köp 3 betala för 2) fick följa med hem:

image246

Har länge varit på jakt efter nya stövlar men inte hittat några jag känt riktigt för - och de som varit fina har inte varit i min prisklass. Här betalade jag 748 kr för alla tre paren, helt klart min stil.:-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...