Temavecka närbilder: Mat

image215
Dagsfärsk kladdkaka

Mina föräldrar kom in på en snabbfika idag och då passade jag på att bjuda på kladdkaka. Inget för min mage men roligt att baka ändå. Och framför allt roligt att få besök av mamma och pappa! Har shoppat en hel del fint idag och fick dessutom tre (!) efterlängtade paket med posten. Bilder kommer på alla inköp så småningom.:-)

Tusen tack för alla era uppmuntrande kommentarer till förra inlägget! Om ni bara visste hur gott det känns i hjärtat. Ni får mig att må bättre.:-)

Tisdagstema - Trasig

image214

Inte skojigaste bilden kanske men min mage är helt klart det mest trasiga i mitt liv just nu. Är nu inne på tredje veckan (tror jag, vem räknar) med konstant illamående och magvärk. Jaja, man är väl van sen tidigare (har levt med dålig hälsa i 11 år)  men visst tar det på. Så, nog klagat för ikväll. Ser fram emot att kolla in vad ni har hittat som är trasigt!

Temavecka: Närbilder natur

Jag vet, jag är en dag sen men jag vill ändå delta eftersom jag faktiskt varit ute och fotat med det här i åtanke.:-)

image212

image213

Nedre bilden tog jag när jag var ute på promenad med Morris i helgen. Han förstod inte riktigt varför han inte fick rulla runt bland bladen jag försökte fota men jag hann iaf ta denna bild.:-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...