Mera vardagsrum

Här kommer två bilder till från mitt vardagsrum, är som sagt hur nöjd som helst. Har inte fått upp så många tavlor än, ska framkalla lite foton och rama in. En del av dagen har ägnats just åt att välja ut foton att framkalla. Jag måste bli bättre på att sortera korten direkt, är så drygt att sitta och bläddra igenom alla långt i efterhand.

image203

Har fått väldigt goda nyheter idag: På lördag drar jag till Norge med lastbil! Helt underbart, älskar att få sticka iväg på nya äventyr. *ler lyckligt* Containern jag ska hämta där ska vidare till Danmark så jag håller tummarna för att jag får köra den hela vägen dit. Annars lät det som att jag kunde få lämna den i Malmö och det är väl heller inte det sämsta (har inte varit i Malmö tidigare med lastbil så det blir en ny prick på kartan hur som helst:-).

Ha det bäst!

På snabbvisit igen

Det verkar gå trögt med min comeback här på bloggen. Igårkväll var jag för trött för att blogga och idag har jag inte mått så bra.  Så här vackert var det iaf igår morse efter E4an:

image201

Älskar att fota himlar.:-) Passade på att fota lite när jag hade min 45:a på Tönnebro och där hittade jag bl a detta höstlöv:

image202

Det var underbart att få köra lastbil igen. Man är ju knäpp men jag vill inte bli botad.;-)

Idag har det som sagt varit lite si och så med välmåendet men jag har försökt kämpa på och har fått en del saker gjorda iaf. Känns bra. Har bl a tagit lite fler bilder från vardagsrummet men de får ni se en annan dag. Kram från en lätt sliten Scaniatjej:-)

Resultat vardagsrum

Ska upp och jobba tidigt imorgon så det här blir kort men jag ville ändå visa lite bilder från vardagsrummet.

image200

Hade inte städat klart vardagsrummet förrän i eftermiddags så ljuset var inte det bästa när jag fotade men ni får väl en ungefärlig uppfattning iaf. Lovar att visa fler bilder nån annan dag. Jag är helnöjd iaf, bara ler varje gång jag kommer in i vardagsrummet.:-)

Hoppas ni haft en bra dag! Kram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...