Dålig dag, bra vänner

Idag var en sån där dag där man kunde säga: "Jag vaknade och så var den dagen förstörd." Så kändes det iaf och dessutom någon särskild anledning. Förutom att jag inte tappat ett gram av mina "julkilon" trots nyttig mat och träning sedan veckan efter nyår. En anledning så god som någon kanske. Åkte ut till Birsta men inte heller det piggade upp särskilt mycket. Dessutom fanns inte de grejer jag åkt dit för att köpa. En sån dag bara, ni förstår säkert vad jag menar. Mitt i detta "elände" (dagens i-landsproblem osv, jag visste att jag var gnällig) ringer min mobil. Det var min mycket gode vän B som skulle höra hur det stod till och när han hade hört min klagan sa han: "Det låter som du behöver en kram." Kunde inte annat än instämma, det var precis vad som behövdes, och då kommer han med den goda nyheten att han bara är en halvtimme bort. Han stannade till i Birsta, gav mig en bamsekram, bjöd på fika på IKEA-restaurangen (som har glutenfritt bröd:-) och lyckades få mig att må bättre. Kan man bli annat än upplyft av att ha såna vänner! Tack igen, vet att du tittar in här då och då!

På väg hem pratade jag i telefon med en annan av mina nära vänner, J (vi pratar nog någon timme om dagen med varandra:-). Hade lite dåligt samvete för att jag klagat över mina "julkilon" när jag pratat med henne tidigare under dagen, eftersom hon har fler kilon att gå ner än mig (hennes mål, jag tycker hon är jättefin som hon är), men hon försäkrade mig att allt var lugnt och peppade mig och sa att allt kommer att ordna sig. Tack till dig också J om du läser det här!

Nu till en helt annan sak. Det är säkert många av er som redan upptäckt sidan Moderskeppet.se där man kan lära sig mer (mycket mer) om Photoshop men till er som ännu inte varit dit kan jag varmt rekommendera den. Jag håller på att titta på deras film om grunderna i Photoshop och det är iaf precis vad jag behöver. Så mycket enklare saker och ting blev helt plötsligt!:-)

En blomma till alla underbara människor jag har omkring mig:

image364

Nu är det "Du är vad du äter" på tv3. Ha det bra så länge!

Kommentarer :

#1: Rajson

Hi,hi.Sitter och kikar på Fru Skipper just nu när jag snurrar runt på nätet.Melln 15 och 25 jo-jo bantade jag ständigt.
Visst är Moderskeppet suveränt!Mattias är så otroligt duktig på att göra det kul och enkelt att lär sig.Rek. verkligen distansutbildningen på högskolan som han håller i.Jätte kul!

skriven
#2: tomas

Julkilon ... vad är det ?

Jag är förövrigt proffs på att kramas, i fall du skulle vara i krokarna, behöver kram när du är i dessa trakter.......

skriven
#3: Carina

Får ta och gå in på moderskeppet jag med....men mitt tålamod säger att jag ska kunna ändå :/
KRAM

skriven
#4: SerineX

Takk for tipset om www.moderskeppet.se,- jeg vil så gjerne lære Photoshop, så det passet bra.

Og hva skulle vi gjort uten venner? Leste en gang et klokt ord: "Venner er den familien du selv kan velge". Bra sagt, hva?

skriven
#5: synne

Hallå där.
Har inte photoshop, men var in där och tittade ialla fall.Nu måste jag ha det hehe.
Alla behöver en kram och en kopp fika varje dag.
Kram
Synne :D

skriven
#6: Laila

Tack för tipset om Photoshop i detta inlägg och tack för kommentaren i min blogg:)angående min lite knäppa last.
Du har ju äkta last;)

Ha en trevlig helg!

skriven
#7: kats

jag säger bara en sak.....muskler!.... du har säkert fått massor av muskler... de väger mer än fett......därför vågen står på lika...

skriven

Kommentera inlägget här :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...