Tack!

Tack för alla era snälla kommentarer om min hall! Kul att ni också gillar tapeten. Och jag känner mig enormt hedrad av att ha blivit utvald av både Carina och Moster Mjölgumpa! Ni vet väl att ni lyser upp min dag också? Jag är väldigt dålig på att kommentera hos alla er underbara människor just nu. Mår inte alls särskilt bra och orken räcker inte riktigt till. Hoppas såklart på att återkomma med nya friska tag men tills dess hoppas jag ni har överseende med mig. Stor KRAM till er alla och tack igen för alla era vänliga ord!

image322

Tisdagstema - Yta

Jag har nyss förändrat en hel del yta i mitt hem och här får ni nu se resultatet.:-)

Min hall före de nya tapeterna:

image313

image314

Och så här ser det ut nu:

image315

image316

image317

image318

Något med lite mjukare yta hittar man för tillfället i mitt kök. Lyxade till det och köpte tulpaner åt mig själv igår.:-)

image319

image320

image321
Hur förälskad jag än är i mina nya tapeter (och tro mig, det är en hel del;-) så är ändå Morris den som har den vackraste ytan.:-)

Tisdagstema - Tre

Igår tapetserade jag och pappa om min hall och jag gjorde minst tre hopp av glädje när jag såg resultatet. Här får ni se tre av blommorna som nu pryder mina hallväggar.:-) Lovar att visa riktiga före/efter-bilder senare när jag fått i ordning allt. Jag är så otroligt lycklig över resultatet, ännu bättre än förväntat om det är möjligt.:-)

image312

Nu drar jag snart norrut, ska hälsa på min gode vän B och hans familj. Det ska bli himla kul! Hoppas ni har det bra allihop!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...