Temavecka - Gul

image382
Inte det mest originella gula man kan visa upp men iallafall påskigt så det förslår.:-)

Idag har det inte blivit mycket gjort, förutom sångövningen på förmiddagen. Vi är ett gäng här i byn (som tidigare varit med i kabarén) som ska sjunga i kyrkan på Kristi Himmelsfärds. Ska bli himla kul! Tjejen som håller i det hela är så duktig och har hittat många låtar som är verkligt roliga att sjunga. Jag ska för första gången i mitt liv sjunga solo, bara en vers men det är tillräckligt nervöst det.:-)

Enda nackdelen med våra sångövningar denna helg (tränade igår också) är att sockenstugan där vi hållit till är mycket sparsamt uppvärmd. Idag visade termometern 14 grader och det är i mitt tycke nästan 10 grader för lite... Känner mig rätt hängig nu ikväll, hoppas det inte är nån förkylning på gång.

Har iallafall kunnat trösta mig med det supergoda tunnbrödet som B levererade till mig i veckan. Mmm, man sitter hela tiden och tänker "bara en macka till...". Farligt farligt men härligt härligt.;-)

Hoppas ni alla njuter av påskledigheten!

Temavecka - Svart

image381
Min älskade vovve har ju svart nos.:-) Bilderna är tagna igår då vi tog en riktig långpromenad i skogen.

Påskpyntat och klart

image379
Förra året pyntade jag ingenting till påsk men i år kändes det mer lockande. Har pyntat mig själv lite också, provade mitt nya nagellack idag.:-)  Jag målar naglarna kanske 2 gånger om året så min käre vän B hade fog för sin fundering om jag börjat äta några hormontabletter (med kvinnliga hormoner...;-). På tal om vännen B var jag iväg och hämtade en underbar påskpresent från honom och hans fru: Glutenfritt hembakat tunnbröd och glutenfria skorpor, oerhört lyxigt! Så nu vet ni vad jag ska äta i helgen.:-)

image380
Hoppas ni får en skön start på påskhelgen och glad påsk på er ifall vi inte hörs nåt mer i helgen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...