Lite av dagens pyssel

image414
Har ändrat om lite i köket idag, bytt gardin m.m, så nu är det färgerna blått och vitt som gäller ett tag. Gardinen är en panellängd från Village som jag fyndade på halva priset. Planen var att kapa den och använda den som kappa i sovrummet eller som löpare. Den räcker inte till de två fönster + balkongdörr som jag har i köket men jag provade att bara ha den till de två fönstren och lät balkongdörren vara fri. Än så länge tycker jag det funkar och dessutom slipper jag eländet med att en grej på dörren hela tiden fastnar i gardinen när man öppnar och stänger.

Nu är det godnatt för mig. Ska till tandläkaren i morgon, måste kliva upp tidigare än vanligt.

Tisdagstema - Randig

image413
Övre motivet är väl knappast svårt att identifiera för någon och de blommorna är ju faktiskt lite randiga. Den nedre bilden kanske inte är så svår heller, iaf inte för er som har hund. Det är örthalsbandet jag köpt till Morris som ska hjälpa till att hålla otäcka kryp borta från honom. Vet inte om det fungerar men det skadar ju inte att prova. Har man tur kanske det håller myggen borta från matte också när hon är nära vovven.;-)

Nybakat

Har inte mått så bra idag heller men en positiv sak har jag iaf gjort: Jag har bakat tunnbröd för första gången, samma sort som jag fått av min gode vän B och hans fru. Blev ju bjuden på det nu när jag hälsade på (de vet att jag älskar det) och dessutom hade de köpt hem det perfekta pålägget: kallrökt Norumslax och dressing från samma företag (inga E-nr, inga konstigheter). Mmmm...ord kan ej beskriva hur gott det är. Fick med mig både lax och dressing hem så jag var bara tvungen att försöka baka eget tunnbröd och det får godkänt. Det har blivit ett antal såna här mackor idag:

image412
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...