Arbetsträning

Ni är så gulliga som tittar in och kommenterar fast jag uppdaterar så sällan. Blir bara en liten snabb rapport den här gången också men bättre än inget? Här får ni två dagsfärska bilder från en av mina arbetsträningsplatser:


Lastning av grot pågår. Jag har fått köra lite kran och det är helt underbart.:-) Men bara att köra lastbil igen är toppen, den del av mig som saknats under nästan ett år är på plats igen.


Att lastbilen i fråga dessutom är av det rätta märket gör ju inte saken sämre.;-) Notera också hur mycket snö vi har, var fantastiskt vinterväder idag, så härligt att få se solen igen.

Med hälsan går det upp och ner. Problem med sömnen, värk i kroppen och en mage som inte är på bästa humör men jag tror ändå att jag har det värsta bakom mig. Bara en sån sak som att Försäkringskassan är enig med mig om att jag ska tillbaka som chaufför (än så länge iaf, man kan väl aldrig vara säker). Orken räcker ändå inte så långt, därav det sparsamma bloggandet, men det värmer att se att ni tänkt på mig. KRAM från en Scaniatjej som trots allt ändå befinner sig på rätt plats igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...