Gott nytt år!

Tack för era kommentarer, ni är verkligen underbara! Hoppas ni har haft en skön julhelg, ett gott slut på 2008 och att ni får en bra start på det nya året! Jag är hemma hos mina föräldrar, har firat både jul och nyår här. Lugnt och skönt och otroligt nog riktigt fint vinterväder. Vi har inte haft så här mycket snö på många år. För tillfället är jag tyvärr tokförkyld, har knappt någon röst, men då passar det ju bra att ge sig ut i bloggvärlden på ett litet besök.:-)


Så här fint är det längs byvägen nu.


Morris spanar ut i snölandskapet.

Jag har börjat arbetsträna lite sedan sist jag skrev. Känns underbart att köra lastbil igen! Det är dock lite tungt att inse vad lite man orkar nu för tiden, blir trött av några timmars jobb. Det ska väl bli bättre och bättre men jag har ju satt mig i den här knipan för att jag är en "allt-eller-inget"-person och det är inte så lätt att ändra på.

Tror inte jag har berättat heller att jag köpte en kolonistuga i höstas (har ju inte dirket varit flitig med inläggen ett tag). Känns jätteroligt, har ju längtat efter en trädgård länge. Hann inte göra så mycket utomhus i höstas förutom att plantera lite. Hoppas allt klarar sig till våren. Inomhus blev det lite mer gjort, har renoverat med mina snälla föräldrars hjälp. Bilder dyker upp så småningom...

Stor KRAM på er, hoppas allt är bra!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...