Som en 4-åring på julafton...

...det är jag det, när jag får köra lastbil och kran! Efter ett uppehåll i arbetsträningen är jag sedan ett par veckor tillbaka där jag hör hemma, i lastbilshytten. Och så har jag fått köra kran igen - lyckan var total! Detta är bilarna jag har kört (ni har iofs sett dem tidigare, men ändå;-):


Bara någon minut innan jag tog den här bilden körde jag den där kranen. Så himla underbart!


Den här bilen har jag kört idag, fast med ett grusflak på. Hade inte med mig kameran (och ingen tid att fota heller;-). Har inte kört grus tidigare heller och det är kul att lära sig nåt nytt. Dessutom får man träffa en massa nya trevliga människor (som är snälla och har tålamod med att man är nybörjare igen...:-)

Morris har varit med på jobbet idag och han gillar det, även om han tyckte att det var i varmaste laget ibland. Och när jag kör på gropiga vägar tittar han anklagande på mig, men han har fått hälsa på en del av de trevliga människorna han också och fått vara med så han verkade rätt nöjd ändå.

Som vanligt hade jag inte alls tänkt vara borta så här länge från bloggen men (också som vanligt) mår jag sällan så bra som jag hoppas att jag ska göra. Förra veckan var jag tvungen att vara hemma och vila från jobbet men den här veckan är jag tillbaka och det är huvudsaken. Jag kan leva med att inte må toppen bara jag får göra det jag vill!:-)

Hoppas ni alla har en riktigt skön sommar och tack för era vänliga och uppmuntrande ord! Kram på er från mig och Morris


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...