Lott nr 7

I höstas köpte jag en kolonistuga och bilder på denna har väl utlovats sedan jul iaf. Nu är det dags.:-) Jag och mina snälla föräldrar renoverade en hel del inne i stugan i höst men än är det inte klart. Ni får ändå se före-bilderna och lite efter-bilder, även om det är långt ifrån färdigt.

Så här såg det ut när jag köpte stugan:


Inte riktigt min stil... Så här ser det ut nu:


Mycket är kvar att göra. Bara jag blir lite piggare ska jag börja tapetsera i köket. *längtar*


Vintern har ägnats åt att läsa massor av trädgårdsböcker och drömmarna är stora. Hur mycket som kommer att bli lyckad verklighet återstår att se. Häck runt tomten, ett köksland och en altan är det som ska försöka realiseras denna sommar. Om nu bara snön kunde smälta nån gång...

Kram på er!

Fliskörning

Har varit ute och kört flisbil senaste veckorna och det har varit toppen. Notera att det inte bara är en Scania, det är en Scania med V8-motor, så himla härligt.:-) En extra bonus är att Morris får följa med i hytten så det är inte bara jag som är nöjd och glad. Dessutom har jag fått backa med släp igen (och gissa om jag saknat det!) och lasta med traktor. Bara nöjen hela vägen.:-)


Tack för era kommentarer, hoppas orken räcker till att göra en bloggrunda snart. Ha det bäst tills vi hörs igen! Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...