Min sommar: Underbara Norge!

Maria som håller i Fotoutmaning vänner emellan vill att vi ska visa bilder från vår sommar. Virrig som jag är kom jag på det så här sent så det får bli några få bilder från sommarens stora höjdpunkt, vår semester i Norge.=)
 
viewpoint Örnesvingen Geirangerfjord
Utsiktsplats längs vägen Örnesvingen som leder ner till Geiranger. Det ösregnade för fullt men det var ett väldigt härligt ljus. Jag skyddade kameran med paraply och blev själv blöt men det var det värt.=)
 
view Geiranger and Geirangerfjord
Utsikt ner mot Geiranger och Geirangerfjorden söderifrån.
 
view from Dalsnibba Norway
Utsikt från Dalsnibba där Geirangerfjorden syns längst till vänster i bild.
 
Jag var oerhört lycklig att äntligen få åka till Norge och ha tid att stanna och fota det jag vill. Jag har haft turen tidigare att få besöka vårt vackra grannland i jobbet och det har varit underbart det också. Om ni som jag inte kan få nog av Norge finns det många fler bilder här på bloggen.;-)
 

Kyrdals hembygdsgård

I min hemby Kyrkdal finns det från och med i sommar en hembygdsgård. Många människor, däribland mina föräldrar, har lagt ner oerhört många arbetstimmar för att ställa i ordning allt. Arbetet pågår fortfarande men det finns en hel del att visa upp redan nu. Jag tänkte bjuda på några bilder därifrån eftersom det har varit en härlig upplevelse nu i helgen att få se hur fint det har blivit.
 
 
 
 
Helgbilden - Kyrkdals hembygdsgård
 
 
Taggar: Eldsjälar, Helgbilden, Hembygdsgård, Ideellt arbete, Kyrkdal, Kyrkdals hembygdsgård, Timmerhus;

På rad med Scania

 
trux wildbar scania
Många sammansatta metallrader i denna form ska skydda lastbilen om olyckan är framme och den krockar med ett djur. Detta viltgaller sitter på en av mina chefers nya bilar.=)
 
scania avgasrör v8
Fyra rör på rad som levererar sången av en Scania V8. Sound of music!=)
 
personer som fikar och sitter på rad
Många människor på rad som passar på att vila benen och få i sig lite mat i Scanias monter på Elmia. Jag passade på att försöka fota lite människor när jag var på mässan, det kändes inte lika läskigt eftersom så många gick runt och fotade överallt. Man kunde nästan alltid låtsas att man fotade en lastbil.=)
 
Fototriss - På rad
 
 
 
Taggar: Elmia 2014, Fika, Foto, Fototriss, Fotoutmaning, Lastbilar, Scania, V8;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...