Sponsrad video: Smart Scania Watch

 
 
Ni vet ju att jag gillar Scania (brukar vara svårt att missa;-)) och nu presenterar de sin nya smarta klocka som har kontakt med lastbilen. Väldigt coolt! Man kan se bränsleförbrukning, hur man ligger till med effektiv körning och dessutom få påminnelser om e-post, sms och samtal. En annan väldigt bra funktion är att man som chaufför lätt kan se hur man ligger till med körtid, raster och dygnsvila. Oerhört praktiskt eftersom vårt chaufförsliv ska regleras på minuten och det straffar sig att räkna fel på tiden. Att komma tre minuter för sent kan kosta tusenlappar om man är chaufför.
 
Videon ovan får mig att längta till jobbet. Blir inte ni sugna på att köra Scania ni med?=) Jag vill gärna känna mig så nära lastbilen som möjligt (kör t ex alltid utan skor om det är möjligt). Denna klocka kommer med orden "the first part of your truck that you can wear" ("den första delen av din lastbil du kan ha på dig"). Kan ju säga att jag smälter totalt! =D Jag är annars inte den som är först med ny teknik, men en sån här Scaniaklocka skulle jag gärna ha på armen. Scaniateknik talar till mig på ett speciellt sätt och med tanke på hur de bygger sina lastbilar måste ju denna klocka vara kanonbra.=)
 
Först släpps en begränsad upplaga på 999 klockor, en limited edition vid namn Black Griffin. Fler funktioner kommer att utvecklas fortlöpande och man kan då ladda ner dem allt eftersom de är klara. Bland annat är det tal om att klockan kommer att kunna mäta förarens puls och att det ska finnas olika hälsofunktioner. Det tror jag är bra. Vi behöver absolut en större medvetenhet om hälsa i branschen och det vore inte dumt att ha något på armen som påminner oss om vad vi kan tänka på för att må bättre. Det skadar inte att den påminnelsen ser så här bra ut heller.=)
 
Inlägget sponsras av Scania.
Taggar: Black griffin, Limited edition, Scania, Scania Smart Watch, Scaniaklocka, Wearables;

Kommentarer :

#1: M

Cool pryl var kan man köpa den då?

Svar: Visst är den! Här kan du köpa den: http://www.scania.com/watch/
Scaniatjejen

skriven
#2: Britt

Tur att vi är olika här i världen. Det är inget jag går igång på alls. Men att det är fantastiskt förstår jag dock. God Jul på dig och krya på dig!

skriven
#3: Freja

Vilken härlig grej, den skulle passa dig perfekt!

God jul!

skriven
#4: Johanna - enklaknep

God Jul, hoppas att du får en fantastik dag!

skriven

Kommentera inlägget här :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...