Kyrdals hembygdsgård: Köket

Kyrkdals nybildade hembygdsförening lägger ner stor kraft och möda på byns nya hembygdsgård (som dessutom råkar vara min farfars föräldrahem, underbart!). Tänkte visa fler bilder därifrån här på bloggen och idag är det köket som står i fokus.
 
kyrkdals hembygdsgård kök
 
kyrkdals hembygdsgård kök kyrkdals hembygdsgård kök kyrkdals hembygdsgård kök kyrkdals hembygdsgård kök kyrkdals hembygdsgård kök kyrkdals hembygdsgård kök
 
kyrkdals hembygdsgård kök vedspis husqvarna
 
Hoppas ni har en bra kväll!
Taggar: Hembygdsförening, Kyrkdals hembygdsgård, Kök, Släktgård, Vedspis;

Kommentarer :

#1: Freja

Åhh, det ser ut som hemma hos våra grannar i min barndomsby! Med pärlspåntspanelen, kökssoffan, köksbordet och vedspisen! De hade kattungar varje år och vi satt på deras köksgolv och lekte med dem. Vilken nostalgi!

Svar: Härligt att höra! Jag tänker på min farmor och farfar när jag ser det, just med kökssoffan och vedspisen. Är så otroligt förtjust i det här huset!
Scaniatjejen

skriven
#2: Anneli - A'la Foto

Underbara bilder på det härliga köket! Och så fin kökssoffa! Jag har en liknande i mitt kök fast modernt iordninggjord och jag är så glad för min kökssoffa! :)

Svar: Tack! Visst är det härligt med kökssoffa! Jag har mormor och morfars gamla i mitt kök som jag har målat om och precis som du är jag så glad åt den.=)
Scaniatjejen

skriven
#3: Hannis

Vilka ljuvliga bilder i förra inlägget!

Härligt att det är din farfars föräldrarhem.
Det ser mysigt ut!

Fin dag till dig//Hannis

Svar: Tack så mycket! Ja det är verkligen trivsamt där, det känns som ett hem.=) Ha en fin dag du med!
Scaniatjejen

skriven

Kommentera inlägget här :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...