Mäktiga berg i Reine, Lofoten

reine lofoten
Ååh, dessa underbara norska berg!=)
 
Det har blivit mycket landskapsfoto i sommar, allra helst när vi tillbringade två veckor i ljuvliga Norge. Då använder jag oftast ett stort skärpedjup. Testade att fota lite makro i stugan idag men min kära Nikon D800 är inne på verkstad och det är rätt tufft att gå tillbaka till D80:n. Så idag bjuder jag på stort skärpedjup.=)
 
Tisdagstema - Skärpedjup
Taggar: Berg, E6 Norge, Foto, Fotoutmaning, Lofoten, Regn, Reine, Skärpedjup, Tisdagstema;

Kommentarer :

#1: Anemonen

Wow jag har nu suttit en stund och bara njutit och begrundat fotot. Så små villorna är mot bergen i bakgrunden, och molnen som slingrar sig runt topparna. Ungefär som en leksaksby. Milde tid var jag gillar vyn och ditt foto. Jag får gratulera till en toppenbild.

skriven
#2: Violen på Brandholmen

Jättefin bild med stort skärpedjup! Så du har varit så långt norrut i sommar. Då har du säkert massor av vackra bilder med dig hem!
Ha det bra! Roligt att se dig på bloggen igen, det är länge sedan jag såg till dig.

skriven
#3: Britt

Vilka bilder!! Jag tittade på en del häromdagen, men kunde då inte kommentera./ Britt

skriven
#4: Anne-Mari

Vakker natur.
Flott bilde frå Lofoten !

skriven
#5: Paula i pörtet

Vilket vackert foto med fantastisk skärpa! Lofoten står högt upp på min önskelista av resmål, tyvärr är nog chansen liten att den resan blir av, men hoppet är ju det sista som överger en. Den norska naturen,liksom den i hela norra Skandinavien, är i mina ögon världens vackraste. Mina ögon tittar hellre på öppna vidder och höga berg än djungel och blomsterexplosioner
Ha en fin onsdag

skriven
#6: Anita Malta

Storslaget och så vackert med ett fantastiskt skärpedjup !! Fastnar länge med ögonen på bilden då det finns så många detaljer att finna. Har aldrig varit i Norge så det känns ju lite extra roligt och spännande att få ta del av din resa.

skriven
#7: JUNITJEJ

Förstår att jag måste åka till Norge inom snar framtid. Så vackert!

skriven
#8: Maja

Åh, vilken fin bild. Den ser helt magisk ut.

skriven
#9: Robex Lundgren

fint

skriven
#10: Fanny

Otroligt vackert!

skriven
#11: Mia Ahlstrand

Så roligt att du är tillbaka!! Förhoppningsvis kunde du ladda med massa ny energi under Norgeresan. Jättevackert! Vi var i Österrike och vandrade i somras. Jag sa till mannen att antingen vill jag till Österrike eller Norge, men det blev Österrike denna gång. Ganska lika landskap i dessa båda länder.

skriven
#12: Maria

Norge är otroligt vackert och landskapsbilder därifrån kan man aldrig få nog av.

skriven

Kommentera inlägget här :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...