Rörviksstranden, Lofoten

rörviksstranda austvågöy lofoten
 
Jag gillar (läs älskar) det norska turkosa vattnet. Det skadar inte att ha bergen i bakgrunden heller.=) Denna bild är från Rörviksstranden som ligger på Austvågöya på Lofoten.
 
Torsdagstema - I like
Taggar: Berg, Foto, Fotoutmaning, I like, Lofoten, Norge, Resor, Rörviksstranden, Torsdagstema, Turkos, Vatten;

Kommentarer :

#1: Violen på Brandholmen

Välkomponerad bild med stenarna i förgrunden, det turkosa vattnet och de dimhöljda lite mystiska bergen i bakgrunden! I like too!

skriven
#2: paulina

åh fantastisk bild!

skriven
#3: Anni

Jomenvisst! Turkost i Norge eller Grekland - det spelar ingen roll. Havets färg är magisk! Iskallt, ser det ut att vara!

skriven
#4: Mia Ahlstrand

Fantastiskt vackert!!!

skriven
#5: Britt

Att Norge kan ha ett så turkos vatten. Det är inte Norge man tänker på först. Men all sten och berg i bakgrunden stämmer med Norge. Otroligt fin bild - igen! / Britt

skriven
#6: Anneli - A'la Foto

Underbar bild med ljuvliga färger! Det är verkligen en dröm att åka till Norge och få fotografera! Det är så vackert där!

skriven
#7: Tony

Trevligt att du är igång igen. Väldigt fina bilder som vanligt!

skriven
#8: Anita Malta

En väldigt skickligt komponerad bild med helt underbara färger !! Samma turkosa vatten här som där men inte lyckas jag återge det lika vackert som du ;-)

skriven
#9: Anemonen

Då tycker vi lika här för den färgen är bedårande och bilden din är det också med topparna och molnen runt dem. Utmärkt vacker bild.

skriven
#10: Hanna

Kul att se dig igen! Vilken underbar färg det är på vattnet, ja hela bilden är ju underbar med sina färgnyanser där det hårda möter det mjuka :-)

skriven

Kommentera inlägget här :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...