En stunds fotograferande

sugrör
 
Tog faktiskt fram kameran idag. Som jag skrivit tidigare har det inte blivit mycket fotograferande senaste tiden men idag kändes det kul. Skulle egentligen bara fota av ett födelsedagskort jag gjort åt en av mina finaste vänner men när jag väl hade kameran igång testade jag något jag fick idén till när jag städade köksskåpen. Hade en bunt sugrör liggande och tänkte att de kunde bli roliga på bild. Ni får döma själva.=)
Taggar: Foto, Färger, Människoskapat, Sugrör;

Livstecken

Det har varit många saker att hantera i livet utanför bloggvärlden på sistone och jag har knappt rört kameran, än mindre bloggen. Min pappa har blivit sjuk och själv är jag inte heller pigg än. Saknar ändå kontakten med er och hoppas att livet blir lite lättsammare snart. Hoppas också att allt är bra med er!
 
En bild från vår Norgesemester i somras. Min käre sambo fiskar medan jag fotar allt jag kan.=) Längtar till årets semester som också ska tillbringas i Norge om inget oförutsett händer.

Björkkvistar

birch branches in snow
 
Tittar in här med en liten bild. Nu är längtan efter vår stor även om vi nu går in i vinterns trevligaste del. Ljuset kommer tillbaka och med det hoppet om bättre tider.=) Jag såg de här björkkvistarna med snön i bakgrunden när jag var ute och gick med Morris och jag tycker de var så fina på något vis. Skulle kunna tänka mig något liknande på ett tyg. Hoppas ni har det bra och att solen skiner på er också!
 
Taggar: Björkkvistar, Snö, Vinter, Vårlängtan;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...