Lite dimma vid solnedgången

foggy sunset
 
Vi var i Kyrkdal i helgen och på lördagen blev det lite dimmigt lagom till solnedgången. Härligt att få se en vacker himmel efter alla gråa och snöiga syner.=) Killen på bilden är M:s kusin N. Det var verkligen kul att få ha honom med oss och Morris blev jätteglad. Det är också härligt att se att ni är några som tittar in här och kommenterar trots att det är så långt mellan mina inlägg. Tack för era fina ord!
Taggar: Dimma, Solnedgång, Vinter;

Ett litet livstecken

Jag fortsätter att vara frånvarande från bloggen pga att hälsan krånglar men jag tittar in och läser era kommentarer. Tack för era vänliga ord! Här vräker snön ner just nu och det är verkligen inte mitt favoritväder. Det är okej med snö när den väl ligger på marken men jag gillar den inte när den är på väg ner. Här är en bild från en dag då snön faktiskt var ett trevligt inslag:
 
frosty twigs
 
 
 
 
Taggar: Snö, Vinter;

God fortsättning på det nya året!

Jag hoppas att ni har haft många sköna dagar nu vid jul och nyår och önskar er en god fortsättning på 2015! Vi firade nyår med våra fina vänner AM och D (som är föräldrar till härliga killarna A och I i några inlägg längre ner). Det var en riktig toppenkväll, kunde inte ha varit bättre!
 
Morris tycker inte om fyrverkerier men som tur är var det inte så intensivt där vi var, väldigt skönt. Jag skulle gärna ha provat att fota fyrverkerierna men Morris kommer såklart först. Satt inne med honom i knäet och sämre sätt kan man starta ett nytt år på.=)
 
Det har varit många fina stjärnklara kvällar i mellandagarna och jag har försökt fota dem. Tyvärr funkar inte min fjärrutlösare till kameran som den ska  (jag har behövt ha den ikopplad med sladd) så kameran har rört sig lite under exponeringen. Vet inte hur mycket det syns i den här upplösningen men jag lägger upp bilden i alla fall eftersom jag tycker om den (även om skärpan stör mig lite).
 
starry skies
 
Hoppas ni får ett underbart år!
Taggar: 2015, Fotografera, Morris, Nyår, Stjärnhimmel, Stjärnor;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...