Mattes älskling och finaste vovven i världen

Vår älskade Morris, mattes älskling och världens finaste vovve, somnade in igår kväll hemma i mattes knä. Senaste dagarna har han inte mått bra och det har varit tvära kast mellan hopp och förtvivlan för husse och matte. Vi har gjort allt vi kan och lite till och det var dags för honom att springa vidare i himlen. Han kommer alltid att vara med oss och vi är tacksamma för all glädje och kärlek han har delat med så många. Vi är tacksamma för allt stöd och alla goda tankar ni skänkt oss. Han är saknad av många. Vår älskling ❤❤❤

Norge!

On the road på Lofoten. Tänk att det är ett år sedan! Och vi längtar också efter att se de gula strecken på vägen, en sån glad påminnelse om att vi är i Norge.=P
 
Längtan är STOR inför årets Norgeresa. Den här gången åker vi söderut, mot Jotunheimen, Sognefjorden och Bergen. Det ska bli underbart att vara nära de högsta bergen i Norge!
 
M vill förstås fiska och jag hoppas att han får mängder av fisk så att han blir nöjd.=D Om någon av er har några tips om antingen fiske eller sevärdheter i allmänhet får ni gärna lämna en kommentar.
 
Jag är på jakt efter bra fototillfällen/platser, särskilt i Jotunheimen. Har tränat med ryggsäck nu ett tag för att orka kånka runt på fotoutrustningen mm.=) Jag gissar att jag orkar gå några timmar åtminstone, om inte terrängen är allför extrem (obs! med svenska mått mätt). =D Skillnaden på vad som räknas som medelsvårt i Sverige respektive Norge är enorm, vad jag har sett och upplevt i alla fall. Det norska folket är riktiga hårdningar om ni frågar mig! Respekt!=)
Spara
Spara
Spara
Taggar: Bergen, Jotunheimen, Norge, Resa, Sognefjorden;

Noorg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...