Allium

garden allium kirgislök löjtnantshjärta
Två av mina trädgårdsfavoriter: Kirgislök och löjtnantshjärta
Spara

Kusinerna i Lövsjö

jämthund och barn
Mina fantastiska brorsbarn och, som alltid, världens finaste Morris.<3<3<3
Jag och Morris har precis kommit hem efter några dagar hos mina föräldrar. Min bror och hans familj (som bor alldeles för långt bort) är hemma en vecka. Det har varit jätteroligt att vara där och träffa dem alla.
 
Morris håller i allra högsta grad med; så här mycket kärleksfull uppmärksamhet var det länge sedan han fick (och då är han ändå rätt bortskämd på den punkten =D). Han har inte varit ensam många stunder. Barnen har klappat och kliat, promenerat och sprungit med honom och sist men inte minst fått ge honom lite grillkorv.;-)
 
Bilden ovan tog jag när vi var i mina föräldars sommarstuga igår. Först fotade jag Tricia, sedan henne och Theo och då kom Tricia med underbara idén att Morris kunde ligga mellan dem och bli fotad han också. Han var inte sen att haka på direkt... =)
 
 
Spara

Blågull

blågull polemonium caeruleum
 
Hoppas att ni har haft en bra midsommar. Det har iallafall jag haft. Här har det varit kanonväder och jag har tillbringat mesta tiden i koloniträdgården. Så himla härligt! Dessutom är det första sommaren i min allergivaccination mot timotej och det hjälper så pass att jag kan vara ute mer utan att få besvär med astman. Om två år ska jag vara helt fri, fantastiskt och svårt att föreställa sig.
Spara
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...